guess it sucks to be you


I wonder if he stays up until 2 a.m. thinking about me.

I wonder if when he hears a certain song he thinks about me.

I wonder if he thinks about things to say to me every morning.

I wonder if when he feels sad he thinks about my smile.

I wonder if when he sees me he thinks, "Wow, she's beautiful."

I wonder if he thinks about me before he goes to sleep.

I wonder if song lyrics remind him of me.

I wonder if he looks at me when I'm not looking at him.

Probably not.


nevermind i find someone like u

Vem vill äta isglass i december eller dricka varm glögg en het julidag? Precis. Och jag är ett sommar barn, jag må vara född på vintern men jag är trots allt ett sommar barn. Det är DÅ jag lever, nu.. Ja vad gör jag nu? Jo jag ÖVERlever för att kunna vakna till liv om ungefär 5 månader. Tragiskt? Ja! Sant? Ja. Fan vad vilken ärlig människa jag blivit, men ni ville ju veta såå…

Det är inte lika kul att festa i 20 minus grader, eller ta kort på sina kläder som får en att se ut som en michillin gubbe. Och skriva om sin vardag? Fryser, frös, sushi, springa från butiken till något varmt, frysa, hem, sova. Ah ni fattar


woop

Utsidan
Blond/brunett? hm, berortyp på. Dom killar som passar i blondt är snyggast, men tyvärr är det inte många som gör det.
Svag/stark? Stark.
Spinkig/fet? hellst inte fet, men inte kul om dom typ är mindre än en själv.
Piercing/tatuering? jadu, vet inte
Lång/kort? Lång! Det är gullit som fan när tjejen måste stå på tå ju! :D
Tajta jeans/häng? beror väl på, jag vet inte.
Skjortor/huvtröjor? både och
Smink/inget smink? inget -.-
Träningsfreak/datanörd? Träningsfreak, men han måste ju ändå ha tid för mig?
Festprisse/älskar hemmakvällar? Båda typ.

Insidan
Elak och snygg/snäll och ful? alltså jag hade tagit den elaka och snygga och stått ut med han 1 natt ;)
Bryr sig om dina problem/pratar om sina problem? båda..
Rolig/allvarlig? rolig, men allvarlig när det behövs
Musikstil? Spelar ingen
Intressen? mig? ;)

Vad tycker du om killar som..
Spelar svårflörtade? - blä
Bryr sig mer om vännerna än om dig? jag vet inte
Har svårt att bestämma sig? beror på om vad,
Håller om dig när ni är bland folk? <333333
Har förhållandestatus på facebook? det är väl gulligt, men inte det som spelar roll precis
Kommenterar att du är söt? bra?
Myser med andra tjejer när ni är tsm? idiot
Tuggar med öppen mun? jadu
Pundar? nejtack
Tycker att böcker är det bästa som finns? helt ok
Kramar dig när du är ledsen? gullit
Hellre försvarar kompisen än dig i ett bråk? Beror väl på vad man bråkar om


you can breake everything i'm

min blogg typ suger jo jag vet.
Jag vaknade nyss iallafall.. Igår var jag till Emelie, och var med hon, minah, olivia och annika. Sen for vi allihopa hem till mig och gjorde typ ingenting. Aja det var rätt så kul.
Idag vette fan vad jag ska göra. Ska nog och dansa Zumba klockan 5 eller 6 minns inte när det var, måste kolla upp det. Hoppas det blir kul iallafall brukar ju inte vara på danslektioner, vi lär oss ju för det mesta själva.
Ja, men nu ska jag sluta babbla på om helt onödiga saker för det är typ ändå ingen som bryr sig.
puss♥

jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

Känner mig typ hur sliten som hellst.
jaja, jag ligger fortfarande i sängen har inte klivt upp på riktigt än..  Fumderar på att slänga ihop en ny header. Men jag vet inte.. Tycker om bilden jag har nu, men vill ha lite förändring. Jag kan ju byta och om jag inte blir nöjd byter jag bara tillbaka. Smart Emma!
Ni får se hur jag gör hihi.

don't fall

Bild 9 - En random bild.
nog random?

party like a rockstar

Ska försöka sammanfatta kvällen kort, eftersom det hände gode mycket. Men vi startade hos marre. Jag, Emelie, Marre, Andrea, Sandra, Klara, Linnea, Erica, Cecilia, Cissi, Elin, Martina och Kajsa. Så dansade vi ett gode bra tag, sen ringde L-H mig så då gick jag till han. Och sen ringde Nilas så då gick jag och lh till nilas och oskar fs så gick vi till grottan ett tag men det sög. Så vi gick till lh, och då ringde Anton J och ville att jag och lh skulle komma till mattis. Så ringde jag Emelie och bad hon följa. Så for då Jag, Emelie, David och lh till mattis på nån fest. Det var ganska lungt när vi kom dit för folk höll typ på att fara så det var ju lite drygt. Men då var vi där ett tag. Och sen blev det ganska jobbigt för mig av en anledning som vi inte behöver ta upp här. Men iaf jag emelie och david for till david och gjorde typ ingenting och sen gick vi till Emelie och sov!
så klart var vi utklädda! Till krigare till och med! ;)

just dance!

Vaknade nyss hos Emelie, tycker jag borde sova längre med tanke på att vi somnade ganska sent igår. Men jag kan inte sova men jag låter nog hon sova ett tag till. Kvällen igår ska jag berätta om så fort alla dessa bilder kommer upp på facebook. Kan bara säga att jag hade grymt kul♥
ja, jag funderar på att lägga mig igen och testa sova en siiista gång.. Och om det inte funkar så blir det tv med emelies syskon ;)

give it back

haha, jag fick fool, beauttful och whore! ;)

summer has come and past

bra blogg jag har.
Jaja, ikväll så ska vi ha halloween grejjs med massa. Jag vet inte ens själv vilka det är. Men aja, det blir säkert kul!
Själv ska jag klä ut mig till ute liggare. Kommer nog inte överdriva så mycket bara göra något. hah, vi får se. Jaja, nu ska jag byta tröjaoch sen gå till bussen :)
hahah! :D

fuck no


if i could turn back time

Sitter och käkar en påse med lakridsnappar! ;)
Och smider planer för helgen, vi är lite tidiga i Jokkmokk så vi ska köra halloween till helgen. Det kommer bli awesome! Bara jag kommer på vad jag ska vara, har typ världens sämsta fantasi. Man vill ju inte klä ut sig för mycket men vill ändå inte vara tråkig..? hmm ;) Vi får helt enkelt se hur det blir! :)

would it be the same?

Bild 8: En person som du saknar.
rut svallfors ♥
ellenor koppari ♥
Evelina ek♥

catch me if you can

det börjar alltid med att jag tar vanliga bilder. Men sen spårar det oftast ut för det bilr så lång tråkigt

you would not belive youre eyes

Var förbi konsum idag och fixade några PRAO uppgifter. Så efter vi hade gjort det så sa cheften där att vi fick välja 3 skönhetsprodukter var som vi fick för att vi var så duktiga! Hade typ inget speciellt som jag behövde. Men jag tog iallafall en fondation, inte för att jag ens använder det men det kan väl vara bra att ha. För jag har ingen. Sen 2 ögonskuggs paletter. Smoky eyes och matte chocolates. Helt okej att få det (;
Juste jag var hos marre igår och gjorde en förändring i mitt hår!! :D Vi slängde in en lila hårfärg. Det vart inte alls som jag hade tänkt mig. Men jag vart nöjd. Det är typ olika färger vilket ljus man är i. Alltså då menar ag stor skillnad på färgerna. Lila, rött, svart, blått och brunt är dom färgerna jag hört idag! ;)
just nu såg det nog lila ut? ;)

wake me up when sungha jung loves me

<33333333333333333

everynight in my dream

6 Things you will do to make your life HAPPY

1. Watch the movie "TITANIC"

2. Listen to my heart will go on

3. Listen to Sungha Jung's version

4. Listen to his other acoustic music

5. Kill Bieber

6. Be an Asian

 

 

 

 


hold on to what you got

Ligger i emelies soffa nu på lunchen. hon spelar mario..
Idag är nästsista prao dagen, tråkigt. Men sen flyttar jag hem igen då skolan börjar så det blir ganska skönt.
aja, det här blir ett ganska tråkit inlägg. tänkter bara visa att jag lever och säga att jag snart är tillbaka! :)

we got to hold on to what we got

Grym!
Min blivande man ska vara grym på att spela gitarr! Det är typ det bästa som finns. Älskar att lyssna när folk spelar...

swag

  • Easy
  • Medium
  • Hard
  • Expert
  • Insane
  • Asian

 


jag vill ju va som du

Bild 7: En bild som du aldrig lagt upp.
lite förstpeligt varför jag aldrig har lagt upp den ;)

was it worth it?

Försöker börja med ett samhälls arbete. Men jag känner bara att jag verkligen inte orkar. Jag måste göra det här nu, för det ska vara inne nästa måndag, alltså en vecka kvar. Och jag kan ju inte jobba om veckorna. Så nu måste jag börja..

cause i was born to tell you i love you

Nu är min barndom slut..
Nu har jag sett alla HP filmer, dom som jag inte sett förr som jag såg igår var 5an-7an. Och ska jag vara ärlig vart handlingen bara sämre och sämre. Det händetyp ingenting i 5an och 6an. Det var mycker bättre i början.. Men visst alla får väl slut idéer. Och 7an del 1 och 2. Dom var bra! Men jag tycker det vart gode likt sagan om ringen. Sen har jag inte myckt mer att säga. Harry Potter är bra, hon har bra fantasi. Jag fattar inte vars det kommer från. Men 5an och 6an var ingenting jämfört med resten.
Sen måste jag bara länka ett inlägg http://aliciae.blogg.se/2011/august/the-boy-who-lived-1.html#comment
hon skriver om att det finns 3 grupper av fans:
Grupp 1: Personer som inte läst böckerna, men tycker att filmerna är bra och troligtvis ser dom på bio, om tid finns. Under biobesöket viskar de "vem är Cedric?" till sitt sällskap. Säger man "Voldemort can move faster than Severus Snape confronted with schampoo" får de frågetecken i blicken.
Grupp 2: Personer som troligtvis läst böckerna åtminstone en gång. Att se filmerna på bio är givet, men det spelar ingen roll om det är på premiären eller ett par veckor senare. Drar man ett Harry Potter-skämt är det ungefär 50 procents chans att de förstår och 60 procents chans att de skrattar.
Grupp 3: Personer som sett filmerna och läst böckerna framlänges, baklänges och upp och ner. Ingenting kan få dom att missa filmpremiärerna. De är personer som vet vem Gellert Grindelwald var och visste bättre än att hurra när Snape dog. De vet vad Stephen Fry har för koppling till Harry Potter och har troligtvis ännu inte återhämtat sig från sin PPD. De ser inte Harry Potter som fiction, utan som en livsstil. De har tagit ett steg längre än andra in i den magiska världen.
Jag är nog grupp 1.. Linnéa är helt klart grupp 3. Och Marre och Emelie var nog 2or. Alltså var det rätt kul när vi kollade filmerna igår.. Haha

youre the one that i want

nu har alla farit.. Så efter att jag har haft det livat i 30 timmar här hemma så är det gansta tyst och tråkigt. Jaja, jag ska iallafall tvätta bort mitt smink och borsta tänderna. Sen sova ett bra tag hoppas jag, för jag känner mig gode sliten. Måste duscha imorgon.....
åh, jag hatar att sova när man är ensam hemma, det är typ grymt tyst. Och det suger ju.
scary... Emelie och Linnea :)

you can take everything i have

NU HAR JAG SETT ALLA HARRY POTTER FILMER FRÅN 1-7 del 1!!!
Och nu ska vi slå på sista som vi inte hann igår..

fly on the wings of love

gudstjänst i miekek?
haha, hittade den här videon av en slump på datorn.. Typ 2 år gammal? iallafall kommer jag ihåg hur mycket alla skrattade åt mig när jag satt och läste bibeln. Det finns säkert 4 filmer till närdom försöker filma mig men jag bilr bara sur och gömmer mig under täcket. Det här är alltså det enda jag lät dom filma, ni ser ju att dom lyser på mig för att jag ska synas. Kulliv

tomorrow i be gone

har nyss duschat så nu ska jag väl börja fixa mig. Sen kommer mina underbara vänner så ska vi laga lite mat och sen ha harrypotter maraton! 16 timmar HP. Vi får se hur länge vi orkar.
Tjejkväll är precis vad jag behöver nu, så det kommer bli bäst! ;)
randompic från konfan!

mellan mjölk

en stooor puss till alla som fortfarande är inne på min blogg! Ni är underbara♥
Jag praoar ju den här veckan och nästa, så jag har tillfälligt flyttat till min farmor och farfar för att jag har så konstiga arbetstider och då ids jag faktiskt inte åka buss!
Men jag far hem till helgen så då bloggar jag lite, sen får vi se nästa vecka.
Ja nu ska jag käka nå för jag och Emelie är hemma hos henne på lunch! :)
sweetisar!

everybody dancing in the moonlight!

komsum kläääder!!! wiiie
nu ska jag springa te bussen puss på er! ;)

wait a minute

Bild 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
emeliestenman♥

ofcourse you did.

evelina, Vi praoar på konsum! :)

Sitter hos Marre nu och tänkte blogga medans hon käkar! Vi kom nyss från spegelsalen och har byggt på en jävla massa koreografi på våran dans. Men det går bra! Innan det var jag ju på konsum och praoade, vi har mest fått fronta varor. Men sen i slutet av dagen satt jag i kassan också så det var ganska kul! :)
hihihihi konsum kläder.

dancing in the dark,

Är hos Emelie nu och taggar inför praoen! Jag sitter vid datorn och Emelie spelar super mario sunshine ;)
min kakätande vän! :D

never up, never down, don't go left, go right

Alltså seriöst, kolla ögonen. Fyfan vad fin vän jag har!

do you have to make me feel like there's nothing left of me?

10 onödiga fakta om mig:

• Jag hatar och då menar jag hatar fisk.
Det är inte smaken det är fel på, utan konsistensen, lukten och att man vet att när som hellst kan man få ett ben!
• Jag är inte en person som är lätt att sära.
Folk som vet saker som jag gått igenom frågar alltid varför jag inte är ledsen, varför jag inte gråter över det, varför jag bara fortsätter som inget har hänt. Men grejen är den att jag tänker att den som får mig att gråta är inte värd mina tårar. Den som sårar mig är inte värd att se mig nere.
• Jag ångrar nästan aldrig saker.
Man lär sig av sina misstag, hade det inte hänt då hade det säkert hänt någon annan gång. Det enda jag ångrar är det jag inte gör.
• Jag är väääldigt spontan.
Jag får höra det ofta. men jag förstår folk, när jag klipte mitt hår kort så tänkte jag på det ungefär en halv dag. Jag orkar inte tänka länge och vara feg. Visst kan man tänka varför gjorde jag så? och jag saknar mitt långa hår. Men nu har jag testat ha kort så då var det bra med det. Och den här punkten blev lik den förra märkte jag nu ;)
• Jag dansar kanske lite för mycket.
Just nu känns det som om jag inte gör annat. Dansar 2 timmar måndagar efter skolan. Håller danslektioner 3 timmar efter skolan på tisdagar. 1,5 timmar efter skolan på onsdag. Ungefär 1 timme med skolan på torsdagar. Oftast 2 timmar på fredagar. Plus att jag dansar mycket hemma på helgerna då jag gör koreogrfier åt ungarna! Jaja, kul är det ju iallafall.
• Folk tror oftast att jag är äldre än vad jag är.
Dom jag lär känna som inte vet hur gammal jag är brukar inte tro mig när jag säger att jag är 15. Det var en kille som försökte ragga upp mig i sommras. Som frågade hur gammal jag var, och då sa jag ju 15. Och man ba va? nej du skojar med mig! sen sa han typ ja men du har jag ju laglig iallafall. Haha tänkte bara öh, idiot typ haha!
• Min mamma och pappa vet exakt hur många klunkar alkohol jag tagit!
Fast det vet jag också. Jag trodde mamma's vinglas var cocacola en gång så jag tog en stor jävla klunk av det. Usch fyfan vad äckligt det var. Det var allt, folk brukar inte tro det om mig heller. Men jag ser ingen anledning att dricka och bli någon annan än vad man är. Eller ha kul och inte minnas det sen. Folk säger alltid 'du borde testa, det är roligare med alkohol!' Men nej, så länge jag inte testar vet jag ju inte att/om det är roligare!
• Mina favoritårstider är vår och sommar.
Just nu alltså höst är bara slask och äckligt. Och på vintern fryser man typ till is här norr om polcirkeln! Våren är underbar när det blir varmt ute och man är ute med skotern och gör mat ute och sommarn älskar väl alla?
• Chips är typ min livsglädje!
Jag älskar chips. Men det vet dom flesta, mina favoriter är sourcream och onion och dubble cheese!
• Jag hatar att man aldrig kommer på nå bra till sista punkten.
Säger man att man ska göra 20 punkter är nummer 20 svårast. Gör man 10 är nummer 10 svårast jag blir så less!

i feels like more than distance between us

Bild 5: En gammal bild på dig själv.

don't loose who you are

fotat av: Maridja

berdvid ditt namn står ett namn till

trotsar min förkylning och far upp till jokkmokk och umgås med Marre och Emelie nu.
Så vi hörs när jag kommer hem, puss på er ♥

are you gonna drop the bomb or not?

vaknade nyss, och kunde inte somna om..
Så nu ska jag väl slå på nån film och sen får jag se om jag ids göra något speciellt idag. För min hals tar fan död på mig.

everybody shake it up

Har varit hemma hela dagen och sjukat.. Mitt huvud dunkar och jag kan knappt svälja för jag har så ont i halsen. Åh vad less jag är. Det är alltid på helgerna jag är sjuk! Aja, lika bra det så hamnar man inte efter i skolan ;) Jag är ju pluggis iår! Har inte fått en enda minut än. Stolt tjej!
ett år sen nu typ. Hade rosa hår och jag saknar att ha det nu :( Men ska färga en annan galen färg snart!
Juste! Fick ett jävligt bra samtal idag. Så nu är Emma happy. hihi♥

i guess she give you things i didn't give to you

det snöade idag. Fatta det snöade!! dock bara några flingor. Först vart jag typ high on life och sprand omkring och vart jätte glad. Men nu vettefan, jag vill inte att det ska bli -40. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inteee. Jag vill bara hoppa till våren nu. Usch hatar verkligen slutet på hösten och vintern. bläbläblä.
känner mig som en liten unge

But my dreams, they aren't as empty as my conscience seems to be.

När jag kom hem idag fanns den här fina påsen hemma.. hihi, den finns nog inte kvar länge till ;)
Idag efter skolan var jag, Marre och Linnéa på mission! Sen efter det hann jag precis med bussen, hade typ världens bästa timing!
Nu ska jag typ slänga ihop en danskoreografi till på tisdag. Tiden går för fort, känns som om att det nyss var tisdag? Och om jag inte gör en koreografi nu så kommer jag typ glömma det och komma på den sent på måndag kväll eller en timme innan på tisdag. Så jag fixar det nu..

fuck u


i've got my rockmoves and i don't need you tonight

Jag är trött..
Kom nyss hem från träningen vi körde spänst, stegträning, moduler och nå matcher. Vilket betyder att jag kommer ha träningsverkt imorgon. Stackars mig..
Förresten är det sista dagen på skolan innan jag ska praoa. Jag ska hänga på konsum i två veckor med Emelie. Så kom förbi och handla något vettja! ;)
förra sommaren mihihihi

i'm not afraid to walk alone

Dagen har väl typ rullat på som vanligt. Förutom att vi var på en föreläsning om en kille som kallades håkki. Han pratade typ att vi skulle vara stolta för att vi kom från glesbygden och så vidare. Det var faktiskt jävligt kul och intressant. Nog lyckades han då få mig att skratta ett ex antal gånger!
Eftersom det var sally som ville att jag skulle blogga så bjuder jag på den här söta gammla bilden på henne som jag inte har någon aning om varför jag har den på datorn! Hon är iallfall bäst ;)

everywere you go i be there

hej, min blogg suger jo tack jag vet. Men tisdagar alltså igår blir ju alltid såhär för jag kommer först hem vid 8 då. Sen idag var jag på fjällvandring och jag kom hem aldeles nyss har bara hunnit duscha, och jag har ont i fötterna som fan! Annars är det helt okej. Trodde det skulle bli jobbigare. Och det jag sagt mest idag är nog "Åh, fyfan!" Jag sa det varje gång jag klev i lera, vatten eller fick kvistar i ansiktet.
Men jag berättar mer imorgon och lägger ut bilder då för helt ärligt så ska jag börja gå och lägga mig nu. Skööönt! Sen får vi se om jag tar mig upp ur sängen imorgon!
jo förresten så sitter jag med nån färg mousse i håret så det ska väl ändras nån nyans, jag får helt enkelt se!

i never meant to start a war

Evelina, jag saknar dig♥


i will always remember you

Bild 4: En bild på en underbar tid i ditt liv.
Den är tiden sommaren -09. Då jag var i porjus nästan hela tiden. Jag hade inga problem, och jag hade dom två tjejerna. Vi visste vars vi hade varann, och det skulle vara vi mot världen. Jag var alltid glad. Fyfan vad jag saknar det här!

i will always remember you

Bild 4: En bild på en underbar tid i ditt liv.
Den är tiden sommaren -09. Då jag var i porjus nästan hela tiden. Jag hade inga problem, och jag hade dom två tjejerna. Vi visste vars vi hade varann, och det skulle vara vi mot världen. Jag var alltid glad. Fyfan vad jag saknar det här!

there is a truth in your eye's saying you'll never leave me


Bilder från tjejkvällen i Fredags:

i push on snooze

skolfotot idag var väl helt okej. Kommer verkligensynas hur sjuk våran klass är..
Sen på muckfotot hade vi ju 08or som tema. Så jag hade skjorta och kavaj. Sen höll jag i en skylt som det stod STURE-P på och Nilas fångade mig med ett lasso.. Hehe. Längtar tills vi får bilderna!! :D

Juste sen typ nån gång mitt på dagen görjade typ 80rnas tjejer kaosa och springa till alla fönster. Och jag och sally ba eh jaha? så gick vi dit och titta då var det tydligen nå killar dom tyckte var snygga gått förbi. Så bara för att gick jag och sally ut och pratade med dom. Dom var tydligen från Luleå och Piteå. Sen kom jag på att jag stod där med typ skjorta och kavaj och översminkad som fan. Så jag ba asså jag sen inte ut så här egenligen! Så när vi kom in var ju typ alla 8ans tjejer på oss och ba vad sa dom? vad sa dom, berätta berätta berääättaaa! Hahah, var ganske kul ;)

No matter gay, straight or bi, lesbian or transgendered life.

hemma nuuu!
Taggar inför skolfotot imorgon. Eller så inte, ska typ gå osminkad till skolan imorgon ;D wiiho.
Sen har vi världenssämsta muck tema. 08-or? Eh, jaha. Alla kan väl bo i stockholm så vafan det är inte ens ett tema men okej..?
sweet

the glow that the sun gives right around sunset

Haha, grym jag är på att uppdatera. Men jag har faktiskt inte varit hemma sen i fredags typ.
Och nu ska jag snart upp till jokkmokk och göra en hemlig sak ;) hihi!
Jaja, nu ska jag gå och duscha. Puss på er!
jag saknar att jag blond :( synd att det inte funkar i mattis för det är nå
med vattnet så håret blir helt grönt. Men så fort jag flyttar då jävlar!!

RSS 2.0