katniss is that you???


onödigt tjaffs!

Någon ville att jag skulle berätta mer om mitt liv. Vet dock inte vad jag ska skriva men den tog som exempel, kärlek och min nya skola så jag skier väl om dom två nu då. Varnar väl för långt inlägg redan nu då.
-
Börjar väl lite om skolan eftersom jag känner att det är minst jobbigt. Jag började ju gymnasiet i måndags, hittils har det gått bra. Vi har ju som inte kommit igång på riktigt. Men teknik känns jätte bra och jag är nöjd. Visst jag är ensam tjej i min klass men det är jävligt chill ändå, killarna är ju rätt kul ändå haha. Jag tycker dock det känns så sjukt tomt att alla killar jag umgicks med har flyttat. Jag började trivas så sjukt bra i min klass i slutet av 9an och nu är typ alla borta. Och jag vart den som vart lämnad i jokkmokk..
Och kärlek är väl det mest jobbiga att prata om jus nu tycker jag. Har iallafall hittat en bild som beskrev allt så sjukt jävla bra.
Ni som känner mig vet nog redan det här. Men det har varit som den här bilden med samma kille sen typ i 3 år. Visst har jag tyckt om andra oxå men det har inte varit samma sak och det har jag alltid kommit fram till i slutändan. Men ja, nu känns det som om tiden har börjat rinna ut då vi nu bor 30 mil ifrån varann. å just nu känns det lite jobbigt. Men jag klarar mig! Och sen vet man aldrig i framtiden :)

this time

jeans: ginatricot | linne: monki | väst?: h&m's herravdelning | scarf: marknaden!
 
 

bitch please

tänkte slänga in ett inlägg innan jag ska sova, lägger mig sjukt tidigt känner jag. neb det är väl nödvändigt kanske..
har klarat av 3 dagar på gymnasiet nu, chill! imorgon börjar jag 10.00, ännu chilligare!
 

happy betrAyal day!


marknadsbilder!


the sweetnes i think of

Om cirka 30 minuter tar mitt sommarlov slut.. wäää :( 

Sitter hos Sandra nu, mickan är också här. Sandra håller på att fixa sig och så fort hon är klar ska vi väl börja röra oss mot skolan. Känns bra, men ändå lite konstigt. Liksom jag har gått ut grundskolan nu, jag går inte längre skolan för att jag måste utan nu är det för att jag vill. Eftersom jag inte har nån skolplikt längre. 
Nu är det ett år kvar innan jag lämnar Jokkmokk! :)

4 bilder från igår

 
 
 
 
 

om mig!

Vad heter du?
Emma Carolina Ek-Granström
 
När är du född?
16 februari 1996
 
Hur lång är du?
Ungerfär 170 tror jag.
 
Vilken ögonfärg har du?
Melerade, fett coolt!
 
Vad har du för sko storlek?
40-41 typ bigfoot jaoo

Favorit djur?
Katt helt klart. Dom är så hemlighetsfulla och busiga :D
 
Har du något husdjur?
Nej är allergisk, men har haft två katter och en kanin
 
Har du några syskon?
Ja, en lillebror!
 
Vilken är din favoritglass?
Ben and jerry, strawberrycheescake!
 
Favoritserie?
Pretty little liars!!
 
Favoritmat?
Grillar tror jag.. Eller vi har typ med nån liten grill så man grillar som köttet själv eller steker och så gör man potatisgratängen själv i jätte små formar. Så man äter typ 3-4 formar av det. As gott!!!
 
Favotit årstid?
På sommaren längtar jag efter vinter och på vinterna efter sommaren. Men Vår och sommar skulle jag väl tro. Dock älskar jag höst mode...
 
Favoritfilm?
Jag kollar inte så ofta på film. Men jag ÄLSKAR sånna här töntiga kärleks high school filmer :)))

Vilken "roll" hade du grundskolan? 
Alltså jag vet inte. Var nog mest bara den där som var inblandad i allt! hehe...

Brukar du festa?
Festa kan man ju tydligen bara göra om man dricker. Så nej.

Om du inte hade dansintresset vad skulle du då ha velat syssla med?
Jag vet inte. Jag gillar att dansa för att jag får uttrycka mig och skapa själv. Så jag antar att jag hade målat eller något sånt. Dock är jag sjuuuukt okonstnärlig.. Men jag gillar att baka tårtor :)

Hur många kompisar kan du prata med om allt?
Jag tror inte man kan prata om allt med någon..

Hur beksriver kompisar dig som person?
Jag frågade marre och hon sa.
Galen, rolig, spontan och stora näsborrar typ. 
 Dock fattar jag inte mina näsborrar :(((
 
Hur beskriver du dig själv?
ehm.. Spontan kan jag väl hålla med om att jag är. Sen är man väl olika i vilket sällskap man är.
 
Vilka länder har du varit i?
Sverige, Norge, Finland, Bulgarien och Tyskland!

Vart vill du resa?
USA! nått tropiskt land. och till MEXIKOOO
 
En dag du aldrig glömmer?
oj.. jag vet inte. Ingen speciell antar jag.

love is your drug

linne: bikbok - jeans: tyskland - jacka: vero moda
okej, lite halvt emo med luggen i ansiktet men lev med det! Nu ska jag sälja biljetter på marknaden!! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i love the way you lie

Ägnade gårdagen och större delen av den här dagen till att städa. Har tvättat, rensat min gaderob, rensat mitt sminkbord, städat nedre och övre våningen, dammsugit, dammtorkat osv.. Så nu kan vem som helst få komma och hälsa på eftersom det är fint här ;) 
Eftermiddagen gick iallafall åt till att köra igenom marknadspogramet de sista gångerna innan genrepet imorgon. Sen blir det uppvisning i parken 12.00 på lördag. Efter träningen for hela dansgruppen och åt middag tillsammans. Inte Emelie då för hon är i väksjö eller nå. Käkade en pizza på lillaP iallafall. Dock var ju sällskapet bättre än maten, trivs verkligen med den gruppen! Hoppas ni läser det här nu!! heh.. 
Nu ska jag iallafall kolla på mitt kära Pretty little liars. Ha det bra puusss

i just can't get it

 
nu blir det dans :))
 
 
 

you know what we do when we do it

Dom flesta utanför jokkmokk har ju börjat skolan nu eller börjar imorgon. Själv har jag inte börjat än, och det känns som om det borde vara skola. Längtar nästan lite grann och är liiite nervös ;) Jag tycker ändå det är lite tråkigt att börja i Jokkmokk. Jag tycker gymnasiet ska vara lite typ som att börja i en ny klass vars man knappt känner någon. Här känner jag typ alla så.. Men nästa år blir det Luleå, och så får jag väl den känslan!
-
Nu sitter jag hos Marre vi har nyss monterat ett IKEA skrivbord, vuxenpoäng!! Hon sitter och letar bilder som ska upp på hennes vägg och jag ska få den stora äran att vara med på en ;) Igår var vi till Luleå och shoppade lite skolkläder. Hade väl tänkt att visa dom någon gång...

party all day, sleep all nights

hade precis tänkt gå och lägga mig då jag kommer på att jag har lovat Klara att blogga.. Dock har hon slutat blogga och jag hatar henne för det!
Jobbade till 5 idag, sen for jag och åt middag med mor och bror på notis, gott var det! Sen hann jag knappt sätta foten innanför dörren innan felix kom, så har umgåts med han till typ för en kvart sen. Har även fått mina sweborstår sponsrade tröjor idag! Riktigt bra.
Förövrigt har jag kommit på att jag kommer sakna gamlingarna på min avdelning nå så enormt när jag slutar! Dom som känner mig vet att jag har fobier för "svaga" människor eller vad man ska kalla det. Men typ handikappade, gamla, barn osv.. För ett år sedan började jag ju med dansundervisningar var sjukt rädd för jag skulle vara ledare för en hel grupp med barn men det har gått jätte bra och folk säger att man verkligen ser på mig hur jag har utvecklats osv. Så barn är helt okej nu efter ett år med dom!
I början på kaitum var jag sukt rädd för att gå upp och börja vara med gamlingarna, men även det har tagit till sig. Visst jag är fortfarande sjukt nervös så fort jag ska gör något runt dom men det gör bättre och bättre, och jag har smått förälskat mig i alla på min avdelning. Att jobba med människor kanske är något för mig ändå! Sen har jag lärt mig att möta sina rädslor är bra!
Nu vart det här ett långt inlägg och lite mer seriöst än vad jag bruka skriva men det är ju chiiilll.
Här har du Klara, puss på du♥
hejnybildjasåvare

when sober guys are around me, they're acting like they're drunk

Håller på att exportera en fil för tillfället, så medans jag väntar kände jag att det var bra tid för att blogga!
Har ju börjat jobba på kaitum igen nu, ska vara där i två veckor till som solflicka. När jag har jobbat klart är jag och dansar, till typ sent och sen är jag helt enkelt för trött för att leva. Så ja, där är anledningen till min låga uppdatering. Och så kan det ju vara att jag har absolut inget att blogga om oxå. Men mitt liv rullar väl på bra, jag mår bra, jag är bra, du är bra, alla är bra. Hahah jag orkar inte, nä men hejdå :)

kalas från hamn till hamn!

Hemkommen från Luleå, är helt sjukt trött men har haft helt sjukt kul också. Vi var ute alla tre kvällar, sen var jag och sally och shoppade torsdag och fredag på dagarna medans Casper tränade. På dagen på lördag var vi typ också ute på stan, vi träffade Jonte, sålde munkar och sen kom två arvidsjaursbor som skulle bo hos Casper oxå. Så vi var 5 stycken i en etta, men casper hade tur som fick med  sig 4 tjejer hem! ;) På kvällarna var vi väl mest på området, man träffar ju mycket folk som man inte träffar annars och det var typ sjukt kul! Dock var det typ kaos på Kapten Röd, stod längst fraaam och någon tjej försökte hoppa upp på min rygg och drog mig i håret och skrek att jag var dum i huvudet haha. Aja vakterna kastade då ut henne tillslut. Sen var det typ slagsmål i publiken och folk spydde osv var typ äckligt men ja. Annars var det väl helt okej. Bra sällskap osv. Nu ska jag kolla simhopp sen sova och tagga jobb imorgon!
Snor en bild på ulrik av nån random tjej!

everybody dies but not everybody lives

Var och fikade på kaitum igår med Sally igår. Vi var ju tvungna att kolla om den gruppen som är nu var bättre än oss. Men det är jämnt! ;)
Nu ska jag iallafall börja tvätta och packa inför helgen. Far tidigt imorgon för pappa ska med flyget vid 10 så är ju lika bra att vi åker tillsammans! Ska bli så sjuuukt kul iallafall längtar ihjäl mig :D
 

RSS 2.0