when you say nothing at all

Jag är så jävla less på att alla i jokkmokk ska göra alla saker till att det är det största som nånsin hänt. Och att ingen jävel kan vara glad för någon annans skull, istället ska man vara och förstöra och trycka ner andra. Så jävla avundsjuka folk här är. Jag är less så jävla less, jag vill här ifrån. NU!

take me to heven

förstår inte hur mina päronkunde släppa ut mig såhär?! herregud jag skämms ju.

say 'i love you' if you really love me.

Vissa killar vill förändra hela dig, men den rätta killen vill bara ändra en sak
- Ditt efternamn. ♥

up on him, up on me.

Känner att min bloggpaus tar slut nu! Har haft en awesomehelg med underbara människor som jag tycker mycket om. Till veckan väntar dans, dans och ännu mera dans! Har redan haft en skoldag full med dans och har 3 stycken kvar och sedan visa upp det vi lärt oss. Fy satan vad kul! vad mer kan jag berätta för er? Ja, alla mina vänner är i paris, london eller barcelona på olika språkresor. Men min tyska grupp vi far i maj istället. PÅ UTBYTE!! SKA ALLTSÅ BO I EN TYSK FAMILJ!!! fatta vad läskigt :( Jag som suger på engelska..
Men nu har jag tagit nog mycket av er tid till att babbla om ingenting så nununu ska jag gå och ta en lååång dusch!

i have had it to the limit

känner att jag inte riktigt har tid med bloggen i helgen. Är ju markad! Var ute och röjde igår kväll och ska troligast ut ikväll om jag fixar skjuts. Men ids npg inte vara ute lika länge ikväll för jag ska jobba imorgon. WIHO KUL LIV! jaja, nu ska jag duscha. Fixa skjuts. fixa MIG. äta osv. Puss

we can't cry the pain away

Har bakat 4 stycken cheesecake's med Emelie idag. Vi ska snart äta upp en!! Sen måste jag spara dom andra 3 för jag måste sälja dom på marknaden.. Senare ska jag till jokkmokk och fixa några grejer till marknaden. Aja, vi hörs sen.

han vill ha mig, han vill ha allt


alltid lika kul att lägga ut bloggen på facebook.

you know i never wanna hurt you

wiiewiieewiiieeee jag är lycklig just nu!
jaja, kollar på true talent nu, första gången jag ser det. Men jag måste säga att jag verkligen tycker det suger. Ska nog inte kolla på det många fler gånger. Så går nog och duschar och tvättr lite kläder istället, eftersom jävlt allt är i tvätten.
Fan vad onödigt det här inlägget blev... haha.¨
mähähähä

love is a game, bitch

Tröja: Monki, fått den av Emelie!
Byxor: cheap monday!

är lat så det blev outfitbild med webcameran. Men bättre än ingenting, right?
Idag har vi börjat med vanliga lektioner i skolan. Wiiho. Eller så inte. Men vi hade matte så jag är lycklig! Sen hade jag sovmorgon till 10 utan att jag visste om det så jag var ju i skolan klockan 8. Men hade sån tur att det var fler än jag som gjorde samma misstag, så jag var inte helt ensamen.

även om du sa förlåt och att du aldrig känt såhär

Dag 17 - Mina syskon

min lillebror lukas. Har redan skrivit om han här.

i'm not the one i'm used to be

den första bilden är precis ett år gammal idag, och en andra bilden är tagen igår. Seriöst, fan vad jag har förändrats! Eller är det bara jag som tycker det..? Iallafall å jävlar vad fjortis jag var, och varför var mitt hår längre på ena sidan? hmm...


En sak till jag har att säga. Jag har kommit på vad mitt drömyrke är wiiie. Seriöst, jag har aldrig haft något seriöst som jag verkligen vill bli. Men nu har jag det!!

ser det ut som om jag sörjer dig, mer som om jag höjer dig.

När jag tänker tillbaka så kan jag inte minnas hur det känns att vara riktigt kär. När jag hade mitt senaste förhållande så var det med som att vi var vänner ungefär halva tiden av vårat förhållande. Tiden då vi nyss hade gjort slut var jävligt jobbig, men jag har insett nu att det var inte han jag saknade mest. Det var någon som alltid fanns vid min sida och att det var själva förändringen som var jobbigast.

Jag har inga problem med att tycka att någon kille är snygg och tänka att han vill jag ha, men det är inte samma sak. Jag vill sakna personen, längta och ha svårt för att hålla mig ifrån honom. Jag vill tänka på den personen hela tiden, ha fjärilar i magen och bli knäsvag när han tittar på mig. Men jag känner att jag är på helt ny mark, jag vet inte riktigt vad det är jag söker och jag vet inte vad som fattas i de killar som jag träffat. Kanske har jag bara inte hittat den rätte, eller så är jag inte redo för att bli så där kär som alla verkar vara? Jag känner mig hel. Jag kanske inte behöver någon som ska vara min andra halva då. Jag kanske är den som ska vara ensam, för jag mår rätt bra så här när jag tänker efter.

Äh, jag vet inte vad jag ville få ut av det här. Men nu har jag skrivit av mig ordentligt iallafall.





hands up in the air if you don't care

Dag 16 - Mina husdjur

Jag har en katt. Som är världens underbaraste. Har haft en kanin och två katter. Men jag blev pälsdjurs allergiker så jag gav bort kaninen. Och så tog vi bort ena katten, fast vi skulle vänta ett tag med den andra för vi orkade inte ta bort den andra. Och då märkte vi att jag inte kände av den katten. Så den ber fblev kvar. I september har mamma och pappa haft han i 19 år. Så han är en stor del av familjen för att hn funnits så länge.

i have say it before.

Så var den skoldagen avklarad eller ja, för några timmar sedan. Men har inte haft tid att blogga. För efter skolan for jag direkt och dansad, sen har jag och mami bakat 5 stycken jordgubbspajer! Och så har jag sytt om mitt löshår. Så jag har varit ganska upptagen idag! Men skoldagen var great! Nu insåg jag hur mycket jag tycker om alla! Jaja, nu ska jag göra klart den sista pajen. Puss!

wanna go for a ride? ;)

första skoldagen. ORKAR INTE! döda mig.

im blue dabadidabadaj dabadidabadaj abadiabadaj

Kan fan inte sova. Hade vänt mitt dygn så jävla bra, men sen vet jag inte vad som hände. Och nu är jag pigg som fan. Kul liv, jag ska upp om typ 4 timmar.. Har legat i sängen sen 9. somnade typ 10 men så ringde nån liten filur och väkte mig klockan 11. Sen kunde jag inte somna. wää. hejdå

summerloving happends so fast

Sommarlovet är slut och imorgon går man tillbaka till skolan. Känns ganska skönt att få träffa alla och få göra klart grundskolan! Om ett år börjar jag gymnasiumet, och om mindre än ett halvår ska jag välja linje. Det känns helt sjukt, för jag vet inte vad jag vill gå.. Jaja, nu ska jag sluta prata om det och istället berätta om mitt underbara sommarlov.
Startade sommarlovet med att göra en stockholms tripp med mami! Träffade släktingar, shoppade och var på någon djurpark. var gode skönt! :D
Sen var jag hemma i kanske 2 veckor, umgicks med Emelie och lite andra söta. Minns inte riktigt vad vi gjorde men det var säkert inget viktigt. Eller joo, jag tog ju fan mitt moppe kort här någon stans så vi körde rätt mycket!
Sen for jag till älvsbyn på dansläger i en vecka. Det här är den bästa jävla veckan på hela året. Det roligaste som finns. Love it. Dansade iaf 5 timmar per dag, lärde känna underbara människor som jag saknar så sjukt mycket!♥
Sen hann jag knappt komma hem innan vi for med husvagnen till gävle. Vi hann stanna på 3 ställen dit och 3 ställen tillbaka. Minns dock inte vilka det var. Men gävla var oslagbart. Stället vi kom till var världens partyställe under helgerna och hur lungt som hellst på veckorna. vi vad bara där en helg, men fyfan vad kul. Jag var på nån karaoke kväll. Gick först dit med mamma och Pappa men jaa. Dom vart ganska less då jag blev uppraggad efter att jag hade varit där i 5 min ;) haha nä men det var jävligt kul!
Sen var jag i Jokkmokk i typ 2 veckor kanske, dissade både pdol och lk. Var i porjus med johanna och var med minah och fotade osv.. Skaffade min kära blogg! Sen for jag till Kiruna på badmintonläger. Träffade saknade badminton spelare och var äben och täffade några kiruna bor som dansar! sen var täningarna där såååå hårda och jobbiga hade ont överallt!
Sen det sista jag gjort nu var att jag var i porjus en kväll och fysatan vad kul. Roligaste kvällen den här sommaren. LÄTT!
Den här bilden är dock inte från den gången..
Så det var dom största händelserna under mitt sommarlov. Eller jaa, endel kan jag inte skriva ;)
Bestämmde mig innan den här sommaren att inget ska kunna få mig nere och deppig under den här sommarn. Ingen har lyckats, tror fan edel har försökt med det till och med. Men ingen har knäckt mig. Den här sommaren har varit så jävla bra!

om du vill ha mig, kan du få mig så lätt.

Anledningen till att jag inte har bloggat idag är att det har varit sista sommarlovsdagen :( Och jag ville ta vara på den ordentligt. Jag har varit med Emelie och Linnea hela dagen. Först dansade vi, sen har vi smakat alla marabou sorter som finns att få tag på här i jokkmokk. Vi har varit till statoil, ica, konsum och OK. Alltså dom mjölkchoklad sorterna. Gode less jag är på choklad...
jaja, senare ikväll hade jag tänkt göra en sammanfattning på somarlovet. så håll utkik!

when i fall, run.

Anonym om we are 1000 miles apart:
haha nån sa att du gilla lucas o nicklas , äre sant? dom har tjejer juh


Ja men gud klart jag tycker om dom, men dock bara som vänner. För jag nicklas och lucas är bara vänner. Får dom inte ha tjejkompisar för att dom har flickvän? Skriv ditt namn nästa gång är du gullig.

don't tell me who i'm

Dag 15 - Favorit årstid, varför?
svårt val mellan Sommar och Vår. När det är vinter längtar jag alltid till sommarn och värmen. Men på sommarn vill jag ha Vår. På våren så är det som att allt är bra. Är uppe i fjälls, badmintonen är i full gång och värmen är bra. Det jag hatar med våren är all slask! man vet inte vad man ska ha för skor och kläder.

jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå

Satte nyss in en sån där frågelåda på bloggen. På vänster sida ni vet! Bara att klicka in och ställ en fråga. Jag kommer då alltid svara på era frågor där. Är ju inte alltid jag gör det på bloggen! Förväntar mig inte direkt många frågor. men aja, där har ni om ni vill fråga! :)

never say never

har ont jävlat överallt från igår kväll, känns som om att jag blivit misshandlad. Men nog fan var det värt det! Började med att jag brände mig på en brännässla, sen ramlade jag ner för nå berg, eller jag vet inte vad man ska kalla det men ett litet stup? sen halkade jag och rullade ner för en trapp. Ramlade ner från en scen. Gick emellan nå idioter som skulle slåss. Kollat samer. Hittat en telefon. Slog till en. Pussats. Varit enda svensk. Frysigt och varit genomblöt. Svikit någon och blivit sviken. Sågat ett träd. Förstört telefonen. Eldat. Dansat. 
Ja, nog var det en kväll i porjus. Fysatan vad kul!
och sååhär sliten är jag nu. ny duschad, osminkad och kort hår..

i'm fearless and i laugh at every scar

Jag har insett att min senaste kyss - var med någon som betyder mycket för mig♥
Jag pratar - om saker?
Jag tycker om
- chips
Jag avskyr när folk
- ljuger och är falska
Mina närmaste vänner är
- Emelie och Amanda
Min första vän hette
- Emelie
Kärlek är
- tjorvigt, men underbart 
När jag borstar tänderna - så är det morgon eller kväll.
När jag lagar mat - så är jag förmodligen hungrig
Jag tänder på - dig ;)

Det är charmigt när
- killar som tittar en i ögonen
Jag är rädd för
- dig!
Den värsta känslan är
- att känna sig obetydlig och hjälplös
Den bästa känslan är
- att känna sig älskad
Jag är bäst på
- ;)
Jag är sämst på
- you never know
Om jag var ett djur skulle jag vara
- en fladdermus
Om jag var en insekt skulle jag vara
- mygga
Jag kommer alltid att vara - mig själv
Det finaste som finns
- är att se dig när du sover
I sommar - har varit en av dom bästa!


Sist jag grät var - igår kväll..
Jag kan
- skratta :D
Jag kan inte
- flyga
När jag vill tänka går jag
- ut och går/springer
När jag bakar så bakar jag
- nå gott
Min mobiltelefon är
- sönder
När jag vaknar på morgonen
- vill jag inte vara ensam :(
Innan jag går och lägger mig - pratar jag oftast i telen
Just nu tänker jag på - det här testet
Bebisar är
- läskiga
Idag har jag
- kommit hem från porjus
Ikväll ska jag
- käka god mat1
I morgon kommer jag
- ha sista sommarlovs dagen :'(
Jag vill verkligen - fara till den där finaste

 



BEHÖVER ER HJÄLP!

http://namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=5788&fnvisa=namn
Två vänner till mig som heter Eddy och Annas deras familj hotas av utvisning efter fem år i sverige, plus att deras mamma lider av cancer och dom kan inte återvända till vietnam..

En som heter helal skrev så här på facebook:
Eddy är 19 år. Han bor här med hans föräldrar och hans syster. Eddy ska nu gå sista året på gymnasiumet. Eddy har spelat fotboll i A laget. Han är nu ledare till breakdance gruppen Until the end. Danslärare till småbarn i alla ålder. Hans mamma har haft cancer och psykiska problem. Hela familjen har mått väldigt dåligt under de 5åren i sverige. Familjen flydde pga föräldrars arbete, de var politiker som var emot kommunister. Eddy och hans syster, Anna har en framtid här i sverige. De dansar och går skola. Så snälla hjälp!
http://namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=5788&fnvisa=namn
http://namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=5788&fnvisa=namn
klicka in på länken och skriv ditt namn. Varje namn som skrivs hjälper. Jag ser varje dag hur fler och fler namn skrivs. Det gör mig glad. Det tar inte mer än en minut och gå in och skriva erat namn. Ochdet behövs verkligen!
http://namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=5788&fnvisa=namn
http://namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=5788&fnvisa=namn

i want to survive

Tänker inte göra nå riktigt inlägg nu heller. Far till porjus imr, kommer hem på lördag. Då kanske jag far till stugan och kommer hem på söndag. Hade inte tänkt blogga nå tills dess. Alltså jag kommer tbx lördag eller söndag. Då ska jag berätta om min helg i porjus.
Ids inte skriva i bloggen om vad som gjort att jag inte orkar blogga just nu, ni får ta det irl om ni så gärna vill veta. Ja, nu ska jag försöka sova. Godnatt!

we are 1000 miles apart

förlåt för den sega uppdateringen. men det har hänt lite grejer och jag orkar bara inte blogga idag. Kanske skriver ett inlägg ikväll ni lär ju märka då iallafall! puss på er.

i like cheese but only on pizza please

Sitter hos emelie och är high on life för
vi kollar på komedier och dricker tjurkiss!
Ska då sova här inatt, men måste hem och
städa imorgon.. WIIIHOO! aja. Nu ska vi
slå på nästa film. Puss sötisar!


gammal favorit bild på mig och Emelie. Jag kanske lagt
up den förr? :p


ser det ut som om att jag sörjer dig?

Lät hon in
Lät hon ta
Lät mig tro
Vad hon än sa
Jag lät det gå
Sväva på moln
Tills hon slet mig i stycken
Spotta på mina sår, ååår
Men ser det ut som om jag sörjer dej?
Mer som om jag höjer dej
För jag
Kommer aldrig låta dig få se mig svag

Jag gråter bara i regnet
Superstolt
Hon vill veta vad jag tänker
Men baby om det ändå var så enkelt
Men varför vill du stå med mig regnet?
I regnet, i regnet
Varför vill du riva ner mitt stängsel?
Baby jag vet ändå vad som händer
Så jag gråter bara i regnet

Gav hon allt
Allt jag kan ge
Ville ha mer
Det e så hon e
Ensam e stark
Det e så jag blev
Litar inte på någon och allt är hennes fel, eel
Men ser det ut som om jag lackar? Nej
Mer som om jag tackar dej
För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

Jag gråter bara i regnet
Superstolt
Hon vill veta vad jag tänker
Men baby om det ändå var så enkelt
Men varför vill du stå med mig i regnet?
I regnet, i regnet
Varför vill du riva ner mitt stängsel?
Baby jag vet ändå vad som händer
Så jag gråter bara i regnet

Hon vill ha varmt
Hon vill ha kallt
Hon vill ha hav
Hon vill ha land
Hon vill ha vitt
Hon vill ha svart
Hon vill ha mig
Hon vill ha allt
Hon vill ha allt
Jag gav dig en chans
Men det tog mig ingenstans
Så sluta tro du vet för mig det hjälper mig inte alls
Åååh superstolt
Hon vill veta vad jag tänker
Men baby om det ändå var så enkelt

Men varför vill du stå med mig i regnet?
I regnet, i regnet
Varför vill du riva ner mitt stängsel?
Baby jag vet ändå vad som händer
Så jag gråter bara i regnet
I regnet, i regnet
Jag gråter bara i regnet
Jag gråter bara i regnet
Så baby du kan ta av dig ditt regnställ
Så baby du kan ta av dig ditt regnställ
Så baby du kan ta av dig ditt regnställ


someone, sometime, everyone, everytime

kofta: BikBok
Linne: Gina tricot
Jeans: Jive

Bara för att Johanna sa åt mig att blogga.
Sitter ochpratar med en snygg! Men nu
måste jag fara till jokkmokk. See u later!

du kommer aldrig få se mig svag

Vaknade nyss! Eller inte nyss men hara bara hunnit
äta. åt dom dära billys pankakor, som man tinar upp
och uschhhhh vad äckliga! ;s jag dissar dom till 100%
Snart ska jag iallfall till skolan med nå fika till lärarna!
Hoppas det blir något över som jag kan äta! ;)

fuck u very much

Dag 14 - Hobby

Ja, jag håller på med två sporter. Och det är
badminton och streetdance. Och jag kan omöjligt
säga vad som är bäst. För det beror heelt på
vilket humör man är på! Annars tycker jag om
att fota. Men jag gör det inte ofta för jag orkar
inte ta tid till det och jag har ingen riktig kamera.
Tycker även om att sjunga fastän jag inte är
bra på det! Men det behöver ingen höra, hehe.
Sen är det väl mest normala grejer, kolla film,
vara med vänner, ragga killar och plugga!

don't come back at all

Anonym om keep on dancing til the world ends:
ge upp ragget nu
vänta nu lite? Ge upp vilket ragg? Raggade inte precis
nå i kiruna eftersom dom killarna jag umgicks med där
ser jag som mina vänner. Men det kanske inte är okej
att ha killkompisar längre?
Eller menade du nått annat med din kommentar isåfall
kan du ju skriva det?

don't cry on my sholder

Såja, nu är jag hemma och har slängt in en kaka
i ugnen. Kom nämligen på att jag måste baka till
imorgon för jag ska vara på skolan då med tyskan!
Så nu har jag en falskpotatisbakelse i ugnen..
Idag har jag och Emelie slingat mitt hår!
Är faktiskt ganska nöjd. nog för att jag inte vet
hur det ser ut när jag fixat håret. Men det blir
nog bra!
okeeeej, det såg jävligt fail ut på bilderna. Men HAHAHA får fixa
bätre bilder sen!

bring em out

Min updatering suuuger jag vet!
aja skit samma sitter hos emelie nu
har nyss plattat hennes hår och nu
ska vi gå och köpa nå grejer på
ica!


såg att jag fick en komentar av en som
undrade hur lång jag var och jag är typ
170, är inte riktigt säker men tror det.
Sen hade någon sagt att jag skulle lägga
upp mer outfits! Det ska jag, så fort skolan
drar igång och jag inte går omkring med
mjukiskläder.


wanna be your lover.

brukar vara kul med 3 eller 4 men
42, där gick fan i mej gränsen!

if fight i win.

ååh, min mamma var och fjällvandrade medans
jag var i kiruna. Nu har jag nyss kollat igenom
bilderna och herregud vad avis jag är! Nästan
så att jag ångrar att jag tittade på bilderna!
åååhhhh, dumma mamma :( Måste bara visa
några!

keep on dancing til the world ends

kiruna 2011♥

Onsdagkväll:
kom till kiruna med bussen vid 8. så då gick jag till
stället vi bodde på. Självklart var jag först där, för
dom andra skulle komma med tåget en och en halv
timme senare. Men då kom kjelle och hannes och
höll mig sällskap och skulle lära mig skejta. Gick inte
så bra. Aja sen kom resten at badminton folket, och
nicklas hade med sig en hel jävla säng?! haha, avis
man var! Sen satt vi bara och pratade och så. Innan
vi gick och la oss.
Torsdag:
På morgonen gick vi och käkade frukost på citykrogen.
Och sen hade vi ett 1,5 timmars långt träninigspass.
Fast dom riktiga tränarna hade inte kommit än så stig
och peter tränade oss. Sen efter åt vi lunch, vilade
tills nästa träning. Med Amanda och Tim! Typ sm
mästare eller nå ;) och sen middag och en till träning
och efter det var det kväll. Men det regnade iaf och jag
nicklas och kjelle gick till statoil i spöregnet typ vid 12
på natten.. Haha, sen satt vi på statoil och berättade
vårat livs historia. HAHA kul liv! Sen fortsatte vi med
det hela natten typ?
Fredag:
Eftersom att jag knappt äter frukost tänkte att jag
kunde skippa den och ta en sovmorgon. Så jag
och André gjorde det. Inte så smart, för jag mådde
illa som fan och kallsvettades på första passet. Som
förövrigt bara var fotarbete. Vi använde inte våra
racketar alls. Sen lunch, träning, middag, träning.
Sen efter allt gick larmet vars vi bodde. Kul liv.
Så alla fick gå ut. Så satt vi där ute, och så slog
larmet av, så gick vi in. Och så efter 10 min slog
det på. Så gick vi ut så höll det på så där i en
timme. Och vi visste inte vad vi skulle göra.
Alltså det lät förjävla höga dör inne. Så trodde
nån att om nån stannade kvar där inne tills
larmet slutade skulle det inte slå på igen. Så
Jag och Lucas satt där inne i 10 min och höll för
öronen tills det slutade mendet funkade inte. Så
hittade jag nå nummer som Julia ringde. Och det
var till räddningstjänsten? HAHA. Men sen kom
dom iallafall och slog av larmet. Så då ville André
till statoil, men han hittade inte så snäll som jag var
följde jag med han. Och sen kom vi tillbaka och typ
bara satt och dampa..
Lördag:
Började som vanligt med frukost, träning, lunch,
träning, middag, träning. Och sen ville vi ha frukt
så då gick jag, Erica, Linnéa, Marie, Emma, Julia och
Erik till coop. Sen skulle alla typ gå på nån hamburger
bar. Men jag och erica gick och käkade pizza! Sen
gick jag och träffade Eddy. Så gick vi till hans danssal
och kollade när han Bader, helal och Cody dansade.
Jag dansade inte för jag hade sån jävla träningsverk.
Men det var då kul att träffa dom iaf. Sen Då jag gick
tillbaka satt jag, André, Tom och Erik och löste
massa matte problem typ halva natten.
Söndag:
sista dagen.. började med frukost och träning. Sen
hade vi fått ett extra omkländningsrumsom tjejerna
och killarna skulle hänga upp sina grejer på tidigare
under veckan. Men killarna bytte om där, tog upp all
plats och hängde upp smutsiga kalsonger så sista dagen
tog vi tjejer ner allt från linorna.och allt i hela rummet la
vi bara i en stooor hög! Så skulle killarna ge igen. Först
gömde dom våra väskor. Men vi hittade dom, eller inte
marie.. Men jag och erica var snälla och hjälpte hon.
Sen tog dom marie's sko och blötte den och åt upp ericas
godis. Sen hade vi ett till träningspass. Och när vi kom
tillbaka från det så hade dom kastat in alla våra handukar
i duchen. Så dom var genomblöta. Eller allas förutom min,
för dom hittade typ inte min? Jag gömde min väska ;)
tror ni dom var nå sur när dom fick reda på det? aja sen
gick vi och åt. Och sen for vi till tåget. Sen när jag tåget
började närma sig Murjek vars jag skulle av kom nicklas
och lucas och sa hejdå till mig :( Kommer sakna dom!!
Var ju som sagt ensam från jokkmokk.. Men gode kul
ändå, man lär ju känna fler då! aja, nu ska jag lägga
upp dom få bilderna jag tog. Orkade fan inte fota!

take me on the floor

Hemma nu! Har träningsvärk i varenda liten
muskel. orkar inte lägga upp bilder åde ikväll.
Det kommer upp imprgon på förmiddagen för
nu ska jag sova. Godnatt!

Before you call me ugly, show me what beauty is.


Hur kan ett gott skratt förlänga livet när tiden går fort när man har roligt?
Och varför minns vi en vecka som har varit rolig bättre än en tråkig?

mmmh, i like cookies

Vill ni ha tjockare ögonfransar? Isåfall lägg
ett lager med kompaktpuder efter varje
lager av mascara! Innan mascaran torkar
då. Pröva er fram, fungerar jätte bra faktiskt.
Jag har gjort så i nästan ett år nu :)



Som ursäkt för det vita i ögonvrån kan jag
säga att det här är ett år sedan!!

kiss me, kiss me, say that you miss me

Dag 12 - Bloggar jag läser

oj denna lista kan göras lång..
http://werun.nyheter24.se/isabelles/
http://samthaman.blogg.se/
http://delicious.3w.se/
http://rreneeolsson.blogg.se/
http://jozzehs.blogg.se/
http://klaramichaela.blogg.se/
http://sallynygards.blogg.se/
http://johannahtuolja.blogg.se/
http://rutsvallfors.devote.se/
http://llisarassa.blogg.se/
http://minahwikstrom.blogg.se/
http://maridjas.blogg.se/
http://lucindaw.blogg.se/

haha, typ dom jag kommer på nu.
orkar fan inte länka alla. Ni får
klicka in på dom som ser intressanta
ut. Min favorit är helt klart
http://samthaman.blogg.se/
suger bra att han inte är så grym
på att uppdatera! ;)

driving around the town

Tvättade mina sminkborstar här om dagen. Och då kom jag på
att jag faktiskt har ett litet tips till er om det!
Det är såhär att förut när jag tvättade mina sminkborstar
tog jag bara vatten och ibland kanske lite tvål. Och jag tyckte
det fungerade helt okej. Dom var fortfarande färgade efter
färgen jag hade haft på sminket jag användt dom till. Men nu förra
gången jag tvättade dom tog jag lite diskmedel och gnuggade
in i dom när dom var blöta och jag skojar inte när jag säger att
dom går tillbaka till sin vanliga färg. Är dom orange/bruna av
sminket och varit vita förr så blir dom vita igen. Det syns
knappt att dom är använda! Så det var mitt tips till er..
Ha det bra :)

i would by a big house

Dag 11 - En nytagen bild + Tio fakta om mig själv



1. Ni ser det på bilden. Jag älskar att vara oseriös på bilder!
2. Jag ångrar aldrig ett misstag. Jag har ju lärt mig något av
det. Och hade inte hänt då det hände så hade det troligast
hänt senare.
3. Jag är sjukt nöjd med mig själv. Alltså vill inte låta helt
ego. Men jag vill inte ändra mitt utseende!
4. Jag är helt besatt av chips. Brukar tillochmed bli kallad
chips eller chipset!
5. Jag har alltid haft svårt att förlåta folk.
6. Jag har även svårt att säga förlåt och inse att jag gjort fel.
7. Jag är allergisk mot pälsdjur men har ändå en katt!
8. Jag har alltid otur med kärlek. En kompis sa till mig " Emma,
du har gjort mig rädd för kärlek. Bara för att det krånglar
så mycket för dig"  Jag förstår hon.
9. Jag var typ halvt död då jag föddes.
10. Jag klarar knappt av att känna lukten av fisk. Det är så
äckliiigt!

Together on the track

Gjorde ett test om vilken bloggtyp jag är.
Hittade den på sallys blogg. testet hittar
ni häär. Jag vart iallafall spelevinkbloggare.
Vilket betyder:
"Du skämtar och driver med det mesta.
Du har livlig fantasi och älskar att spetsa dina
inlägg med överdrifter och rena osanningar.
Din största passion är att göra dig lustig
på andras bekostnad. Du har egentligen
inget liv, men vill ändå ge sken av att du
ständigt är på topp, alltid har nära till
ett skratt och att din tillvaro är som Lustiga Huset.

vad tycker ni? låter det som mig? ;)


your in my life, i'm happy about it


Oh my fukking guud vad länge sedan!
Jag kommer ihåg när jag hörde henne
första gången. Jag var typ 8 år, 9 kanske
Det var i gävle jag var på simläger och
det var någon festivali gävle just då.
Jag och Emelie stod längst fram i publiken
och var allmänt coola. Fyfan, minns du det
emelie? ♥

when you can live forever.

Dag 9 - 3 saker jag vill förändra i världen

Den första är nog att alla krig ska försvinna

Det andra är att man hittar botemedel för
alla sorters canser..

Och det tredje att förändra miljön till det
bättre!

this feeling inside

Dag 8 - Min dag

Eftersom det här är tidsinställt så vet
jag inte exakt. Men planerat är det väl
att jag ska fixa klart inför kiruna. Fara
med bussen vid 5. Komma fran 8. Gå
till stället jag bor på. Göra mig hemma
där! vänta tills dom andra kommer en
timma efter mig. Sen kanske jag går
och träffar någon kändis i kiruna :)


haha, lisas fot?

i miss u

hej alla emmas läsare!

som hon nämnt i bloggen så ska hon till kiruna på läger, och hon ville ha nån som gästbloggar så det fick bli lilla jag! jag är ingen bloggare men ska slänga in ett inlägg så hons blogg inte är helt tom...

iallafall så har jag väll blivit nämnd i bloggen så jag kanske inte är helt okänd..

jag skulle oxå ha följt till kiruna men jag blev sjuk så det blev inte nått för mig :(
men jag hoppas emma har roligt och lär sig mycket så hon kan lära mig sen! :D

men det skulle ju vara bra om ni söta läsare komernterar mycket om vad ni vill ha med i hennes blogg
så har hon massor att skriva om i sin blogg!



en riktigt söt bild på mig och emma...

woohawohaa

Såg att jag hade fått rätt många nya kommentarer,
och att vissa av dom var frågor till mig. Fortsätt
kommentera! Men jag har tyvärr inte tid att svara
på dom nu. För jag ska aldeles strax gå till bussen.
Då bär det av mot kiruna. Vi syns på riktigt på
söndag kväll. Tills dess är det endel tids inställda
inlägg, och Emelie ska gäst blogga. Ni som känner
mig snääälllaaa ring mig någon gång mellan 5-9
idag, för då åker jag buss eller sitter ensam på
skolan. Men nu får ni ha det jätte bra tills jag
kommer hem! Puss på er!♥
kommer sakna er jätte mycket!!
OCH KJELL NÄR DU SER DETTA RING MIG!!!

let him know that you know best.

Ojoj, idag har jag mycket att göra!
Måste duscha, packa klart... Och se
till att jag inte glömmer något!! Städa,
göra mat, ladda över musik till telen!
fixa nå andra lite små hemliga grejer,
publicera dom tidsinställda inläggen.
Ja, och allt ska vara gjort inom två timmar.
Alltså måste jag dra nununun!


2 år gammal bild på jag och bror min!

only fallin' apart

Kändes helt okej att facebook och jag
tänker precis likadant om helgen!

like i care

Anonym om what girl would i be:
tyckte att du kanske vill veta att jag låg med fredrik medans du var tilsammans med han. Tror det var första helgen i juni eller nå. Han var då i piteå, bara så du vet ;)

för det första så ville jag inte veta. Och för det andra så om det nu är
sant, så låg du tyvärr inte med han medans jag var tsm med han
efter som vi inte var tsm när han var i piteå. Men du kan väl berätta
lite detaljer och skriva ditt namn när du ändå håller på?

jag vet hur du ser i inga kläder

Dag 7 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på

först facebook


blogg.se såklart!


grooveshark


bilddagboken

youtube


like the way you move

Far till min farmor och farfar och käkar lite palt.
Pappa kommer och hämtar mig snart och jag har
inga sockor på mig. Så jag måste kila nu. Puss!

what girl would i be

har pratat med Emelie. Så hon ska gästblogga
lita medans jag är borta! Har ju även fixat lite
tidsinställt. Så bloggen kommer inte stå helt död!
Tänkte visa er en bild på hur finfint mitt rum
är nu medans jag packar!
haha, snyggt!

you got me

Ska gå ner och slänga in lite tvätt i
tvättmaskinen. Sen packa klart idag
är jag ändå inte har något att göra.
Senare ska jag till jokkmokk med
papii och inhandla nå viktiga grejer.
Han skulle handla mat oxå. Sen vet
jag inte.
förresten så kan jag bara säga att
mitt liv känns ganska så perfekt just
nu! Hihi, allt går precis som jag vill
och hade hoppats på! ;)

when i grow up

Här har det faktiskt gått för långt.. Eller vad tycker ni?

Det finns en plats där man kan andas ut

Anledningen till att jag inte uppdaterar
lika mycket nu är att dom flesta inläggen
lägger jag i utkastet. Har skrivit 3 stycken
idag. Och dom behövs till när jag åker
bort..
Idag har jag bara varit hemma. Börjat
småpacka lite, tvättat kläder, städat
och tagit hand om mig själv! Så det
väl allt jag hade och säga den här
gången. Vi Hörs imorgon, för jag tror
inte jag hinner med något mer inlägg
ikväll..
showing my skills @Kiruna 2010

i love you like a love song, baby

Dag 6 - Några bilder på mig när jag var liten

Ska jag vara ärlig har jag inga bilder
från då jag var liten. Eller har och har
inte på den här datorn. Och ni får leva
med det, för det känns inte som att det
är intressant att se. Men lägger ut den
äldsta jag hittar! :)



give me what you got.

Har nyss bakat kladdkakmuffins
med lillebror! Har inte smakat dom
än men jag hoppas att dom blir
goda. Annars blir jag ju ledsen..
Sen ska jag tvätta lite kläder
och skriva några inlägg som
jag ska spara i utkastet. Till
dagar då jag inte har tid med
er ;)
gammal favorit bild på mig och emelie. Fotad av Maridja!

like I gives a fuck.

Anonym om every word you say:
är du på g med den där lucas grape?


Hade ju varit gulligt om du kunde skriva
ditt namn också. Har fått samma fråga två
gånger av olika ip-adresser.
Men iallafall, nej jag är inte på g med lucas.
Vi är bara vänner och dessutom har han
flickvän. Där fick du/ni svar på det!



jag skulle hellre rulla naken över krossat glas än att nånsin igen känna dina vibbar

Vill bara dissa dig för alla gånger du dissat mig,
allt dumt du gjort mot mig,
all skit du snackat bakom min rygg.
för alla gånger du skyllt på mig.
alla gånger jag kommit i andra handsval.
för alla gånger du glömt bort mina känslor och sårat mig,
och för att många säger att jag inte borde umgås med dig.
Jag vet nu att du inte förtjänar mig.
Jag är så mycket bättre än dig.
Du kan inte få mig ner på botten igen.
Jag är starkare än så.
Jag är starkare än dig.
Du har absolut ingen plats i mitt liv längre..



Nevermind i'll find someone like you

Anonym om with your goal, with your dream.:
Hur kan din statestik vara bra? du får inte ens komentarer! haha..


Okej, vänta nu? Har du någon aning om jag får
kommentarer eller inte? Nej det har du inte.
Det är såhär att då ni skriver en kommentar
kommer den direkt upp på bloggen. Och sen
när jag ser den återkallar jag publiceringen.
Varför vet jag inte. Tycker bara det känns
bäst så. Min statsitk är bra enligt mig. Jag
komenterar inte bloggar och håller på det
enda jag har gjort är att länka en gång på
facebook. Så är du nöjd med ditt svar nu?

Dagen är ju inte slut än heller ;)

Please stop calling


Tänker inte klaga när jag fick med mig det här hem från ica idag!
Både byxorna och tröjan är från VILA, och jag älskar båda två.

i can't decide if i let you save my life

Dag 5 - Den jag senaste pussade + bild


Alltså den här dagen kan jag faktiskt
inte göra.. Inte nu. För alltså har blivit
nog med tjorv. Men nej nu pratar vi inte
om det. Ni får en söt bild på mig istället :)


every word you say

Tänkte berätta för er att ni hittar min
blogg på www.upeendo.4w.se oxå.
Den Finns självklart kvar på blogg.se
och samma inlägg kommer upp här
som där. Tänkte bara att det kan
vara lättare att skriva den adressen?
Ja, ni gör helt enkelt som ni vill!

Nu ska jag fara ut och springa...
puss på er :)


friendship never ends!

kjelle(: om we're end up together:
Vi mst ta bilder ellr ngt när du kommer :-D kan bli najs att se efteråt :)


svar: jaa, det måste vi verkligen!! Har ju fan inga bilder på oss!

i don't wanna hurt him anymore

Är hos Emelie med Kristina och Oliva.
Vi sitter och lyssnar på en låt Emelie
spelade in på PMK. Min grymma flikka ♥
Nu ska jag vara social med dom.
Men vi hörs ikväll! :D


Kristina och Emelie!!


we're end up together


grym låt!

Väntar på mat... Satt nyss och pratade med min gode
vän kjelleääee om nå random saker. Ska ju snart till
kiruna och spela badminton så då får jag träffa min
käre vän igen! Som jag har saknat han :)
Nej nu ska jag titta om maten börjar bli klar!
puss på er!


Hittade ingen bild på mig och kjelle :( men här är en bild han
tagit på mig stalkern och emelie förra året :)

stranger things are starting to happend

nu är jag vaken igen! Inte pigg, men jag
tror jag klarar mig tills jag ska sova inatt.

Igår när jag och Johanna kom till porjus
var jag så jävla trött så jag somnade i
hennes säng i typ 2 timmar mitt på dagen.
Sen då jag vaknade satt vi mest och dampade
spelade nå tvspel och åt godis. Sen till
middag åt vi tacos. Såååå gott! :)  Sen
på kvällen kollade vi typ på 100 avsnitt
av andra avenyn. Tills Johanna slog av
datorn och sa att jag var besatt! heheh.
Det var väl det jag hade och berätta.
Tog inte heller nå bilder så lägger väl
in nå random ist! ;)


jag saknar vintern!

let me blow your mind

Dag 4 - Kärlek

Jag tänker inte gå in nå mke på
det som varit. För ska jag vara
ärlig vill jag egentligen bara
lämna det där bakom.. Men jag
har väl haft 3 riktiga pojkvänner.
om jag inte räknar dagis. Två av
dom var ungefär ett halvår medans
ett var kanske 3 månader. Så jag
räknar inte nått av dom som länge precis.
Och nu då?
Ja ni jag är singel och fri att göra
vad jag vill! ;)


het! ;)



vi gick igenom svåra tider

ja jag vet uppdateringen sög igår.
Men jag var i Porjus och hade faktiskt
inte tid! Nu är jag så sjukt trött så
jag ska ta en powernap. Men efter det
kommer ett riktigt inlägg!


i put down in words

sitter hos johanna i porjus just nu
Ids inte skriva nå mer än så.
See u llaater alligator! :D


nnnaaaaw

he walks, you say sit down it's just a talk

Dag 3 - Min bästa vän
Jag har tyvärr inte en bästa vän. Men jag har
två stycken som nog är mina närmsta vänner.
Och det är Emelie och Amanda.
Emelie är den jag umgås mest med, men
Amanda är den jag pratar om allt med.

Jag och Emelie har varit vänner så länge jag kan minnas.
Vi umgicks däremot inte mellan 4an-6an men vi började
om igen i 7an. Sen dess har vi varit tighta. Hon är typ en
i familjen. Mina föreldrar saknar hon om hon inte är här
på länge. Ja, hon är helt klart den jag umgås mest med
och när vi är med varann skrattar vi mest enligt andra..
Och inte för att skryta men vi är bäst i norrbotten på
dubbel i våran åldersklass ;-)


Sen Amanda. Hon började gå skola i Jokkmokk i 6an och sen dess
har vi varit jävligt bra vänner. Hon bor dock i porjus och det är väl
5 mil dit. Så vi umgås inte hela tiden sådär. Men det är ganska ofta,
jag är säker på att det hade varit mer om hon bodde i jokkmokk!
Hon är den jag pratar om allt med, för hon har alltid funnits för mig
och har aldrig glappat om nå. När jag är med hon försvinner också
all min blyghet. Jag är aldrig blyg mot folk om hon är med! oftast
är det något bra ibland inte. Men jag älskar henne♥


Sen har jag några till vänner som jag står jävlgit nära. Jag tror
dom vet vilka dom är. Kan nämna Emelie Stenman och Minah
Wikström. Hjääärtan till er♥ Sen finns det ju självklart fler med
vet ni vad? Jag tror ni vet själva vilka ni är!

it's on, it's on, it's on!

Johanna ligger och sover tvärs över min säng.
Ska krypa ner bredvid hon så fort jag skrivit
klart det här. Vi har nyss kollat klart Freaky
Friday. Eller jag har, för johanna sover mest
hela tiden. OMG NU RÖR HON PÅ SIG!!
Nä men innan det var vi ute på mission ;-)
Nej nu orkar jag fan inge mer! Godnatt
sömntutor! :)

random typ.

you broke all your promises

hejni!
Jag och johanna skulle ta en powernap. Jag tänkte
att vi kanske skulle sova en halvtimme eller nå,
men det blev över 3 timmar! ojoj..
Vad har vi gjort idag?
Efter jag färgade johannas hår första gången vart
det fail. Så vi for upp till jokkmokk och köpte
mer färg och färgade det en gång till. På ica
träffade vi Klara och Mikaela. Så vi stannade där
och tog en gode lång pratstund med dom.
Men det behövdes! Sen åt och sen hamnade
vi här i min säng. Haha, inge misstolk på de
sista..
Vad ska vi göra sen?
Det vet jag faktiskt inte. Johanna sover
fortfarande.. Men vi ska väl upp till jokkmokk
och umgås med nån trevlig. Om det nu kunde
vara någon hemma..


naweli nawww. Sööta....

let's fall in love tonight

Dag 2 - Om min familj


Min pappa är nog den bästa man kan ha. Dom flesta vet hur han är..
helt ut flippad. Dom flesta hade nog tyckt ba ååh my guud vad pinsam
min pappa är!! Men jag tycker inte det, han är den mest underbara
och roligaste, jag tycker om när han är som han är mot mig och mina
vänner.


Min mamma är också världens finaste. Hon finns alltid där för mig
och jag kan prata om det mesta med hon. Och det gör jag oxå.
Jag vet inte vad jag skulle gjort om hon inte hade funnits vid
min sida. Och hjälpt mig..


Min lillebror. För ett tag sedan bråkade vi den mesta tiden. Men det
har blivit mindre och mindre. Och nu tror jag knappt vi bråkat under
hela sommarlovet. Och vi har verkligen kul tillsammans nu.
Vi brukar fa på moppe turer till jokkmokk och köpa chips. Nej men
min bror har faktiskt blivit en underbar liten pojkee!


Våran katt. Ja jag räknar faktiskt han som en i familjen.
Mamma och Pappa har snart haft han i 19 år. 19 år!
det är 4 år längre än vad jag levt. Den här katten är
den enda som aldrig svikit mig. Jag vet att det jag
säger till han kommer följa han till graven. 
fuck, kan inte tänka mig hur det kommer bli utan
han..


Sen har jag två till som jag räknar in i familjen 
och det är Emelie och Felix. Syster och bror!


i lern to fly



favorit låååten ju :D


Ligger i min säng och har typ allergi äckel problem så jag typ bölar
och kan knappt andas för att jag färgade johannas hår.
Så sen när det är klart ska vi väl hitta på nå kul. Vet inte vad än
men vi får väl se..


söt fjortis bild..

I even put money in the bank

Jag är vaken! Jag lever!!
Uuooff det här är tidigt enligt mig.. För tidigt!
Men anledningen till att jag är vaken är för att
jag får besök, från porjus till och med! ;-)


chips ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

I don't belive you


Jag är typ kär♥

i hope you don't mind

hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock..
Det är ord som alla tjejer får höra någong gång. Dessa ord gör oss till vad vi är nu..

Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt,
men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss.
Som in i helvete tar vi åt oss.
Vi ältar det, vi pratar om det,
vi tänker på det och vi skadar oss själva med det.
Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade.

Det är såhär som vi blir utseendefixerade.
Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.
Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.

Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet?
Jo det är alla killar.
Det är egentligen dom som är utseendefixerade.
Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem.
Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem.
Det är vi som står där och tar i mot allt.
Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar.
Man blir nåt bra, man blir någon.
Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till.
Vi tjejer vill vara med dom.
Vi skulle inte säga nej.
Inte de heller.

Är det där i mot vi som strular och knullar runt- så blir vi kallade för horor.
Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv.
Och vet ni vad som händer mer?
Jo, folk snackar skit.
Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig.

Ingen
kille vill vara med en tjej som har ett sådant rykte.
Inte ens players.
Ibland vill man bara hångla med någon,
men man kan inte.

Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting.
Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder.
Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet.
Killar kommer alltid vara finare än oss,
stå där och snegla ner från vinnarpallen. 
Där nedanför står en tjej och gråter.
Plötsligt börjar man ta dessa fåniga,
dumma killar på orden.

Jag kanske är ful?
Jag kanske är tjock?
Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer.
Då kommer någon se mig.
Så går det några månader.
Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en vilsen pinne.
Någon som har byggt sig ett eget helvete.
Djävulen är väl en kille?
Vissa börjar skära sig.
Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort.
Dom är där för alltid.
Man lär sig hata dem.
Man vill skrika men ingen orkar lyssna.
Killar i grupp är fega.
Ensam kille är svag.
Varför är det så?

Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten.
Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra.
Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror.
Från tiger till myra.

Jag försöker inte få det att låta som att alla killar är skit. Inte alla är såhär som tur var.
Och vi tjejer är inte alltid änglar. Men jag tror dom flesta känner igen sig någon stans i den här texten.


Today i don't feel like doin' anything.



Linnet fick jag av Emelie när hon hade varit i stockholm.
Och dom ljusa jeansen är från h&m.

Nu väntar jag på att en snygg ska komma hit! ;-)

when i grow up


Januari 09?


maj 09



augusti 09


oktober 09



april -10

något gick snett och jag blev blond..

juni -10



augusti 10


oktober 10


januari 11


maj 11



juni 11



juli 11



någon förändring? tycker faktiskt själv att jag ändrade mest på mig
mellan maj -11 och juni -11 :)


we are done

Jag heter då Emma Carolina Ek Granström, och jag är 15 år.
Jag bor i en liten by utanför en litet samhälle som heter Jokkmokk.
Helt ärligt så trivs jag jävligt bra här, nu när man har börjat vänja
sig vid det här "det du inte vet om dig själv, vet alla andra". För det
är precis så det är här. Rykterna sprider sig fort som fan, och alla
känner alla. Så snälla dom mig inte efter de miljontalsrykten ni kan
råka höra om mig..
Nej, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här egentligen..
På fritiden dansar jag för det mesta. Sen försöker jag hålla igång
badminton spelandet också. Sen är jag singel, forever alone! trivs
bra som det också. Sen kan jag väl säga att jag har världens bästa
vänner. puss på dom!
Sen lite onödig fakta. Jag är 170 lång tror jag. Och har jävligt stora
fötter enligt mig själv, 40. Just nu är mitt hår en kaos färg av rött,
orange och brunt. Annars brukar jag ha mörkbrunt hår, för det är
det jag trivs bäst i. Det enda språket jag kan flytande är svenska,
för jag suger verkligen på engelska och så håller jag på att lära mig
tyska.
Ja, ni får helt enkelt komentera om det är något ni undrar haha :)





If they're only for good times

Godmorgon!
Hoppas ni hade ett bättre uppvaknande än mig.
Vaknade av att det var sjukt varmt i mitt rum,
skojar inte då jag säger att jag knappt kunde
andas. Usch, vi sånna här tillfällen hatar jag
att ha rum på övervåningen. Och då jag gick
ner hade mami skrivit en lapp på bordet med
vad jag ska göra idag. Ska tydligen damsuga
hela huset, vattna blommorna och hänga upp
nå tvätt. Kvinnan är ju galen ;-)
Men det är väl bara att lyda och se glad ut,
slapp ju trots allt följa med till stugan!



with your goal, with your dream.

Bara för att min fantasi är äckligt dålig..

Dag 1 - Presentation av mig själv + bild 
Dag 2 - Om min familj 
Dag 3 - Min bästa vän
Dag 4 - Kärlek
Dag 5 - Den jag senaste pussade + bild 
Dag 6 - Några bilder på mig när jag var liten 
Dag 7 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på 
Dag 8 - Min dag 
Dag 9 - 3 saker jag vill förändra i världen 
Dag 10 - 3 saker jag vill förändra med mig själv 
Dag 11 - En nytagen bild + Tio fakta om mig själv 
Dag 12 - Bloggar jag läser 
Dag 13 - Min kamera 
Dag 14 - Hobby 
Dag 15 - Favorit årstid, varför? 
Dag 16 - Mina husdjur 
Dag 17 - Mina syskon 
Dag 18 - Ett foto jag är nöjd med 
Dag 19 - Mina Smeknamn 
Dag 20 - I min väska..
Dag 21 - En vän som alltid ställer upp 
Dag 22 - Fem bilder från ett minne 2010
Dag 23 - Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 24 - Någon som jag gillat under 2011
Dag 25 - Den person jag senaste fick sms av + bild



Förresten kollade jag min statestik, kan bara säga att ni är underbara

Life is no nitendo game.

Tänkte berätta lite om min kväll. Felix kom hit,
iallafall kollade vi på några avsnitt chug life.
Så kom vi på att vi var sugna på chips! Så vi
tog mopparna och for upp te jokkmokk och
köpte chips. Så ville min bror och pappa också
ha, kände min gode tjock när jag stod där i
kassan med 3 chips påsar och 3 haribopåsar..
Ja sen körde vi hem och fortsatte dampa lite hehe!
Nu har han farit hem och jag ligger och pratae med
en snygg i telen!


i'm not your ghost anymore.

Jag trodde på dig. Men sanningen kom fram, du svek mig.
Kan inte fatta att du gjorde så, du var min vän!
Gråter av tanken att du skulle vara min vän.
Våran vänskap var stark, men fan jag trodde det..

Och så slutar jag vara emo nu!

Funderar på vad jag ska göra ikväll. Kanske ringer Emelie
och frågar om vi ska hitta på något busigt? Eller ska jag
bara ha en hemma kväll i min ensamhet? Usch, det sista
förslaget lät så tråkigt.. Ska ta en dusch nu. Ringa en snygg
medans jag väntar på att maten blir klar..

gammal profilbild från facebook. Behöver verkligen ta nya bilder!!

Cuz this is Africa

hej sweeties!
Sitter hos Emelie och bloggar medans hon steker hamburgare till oss!
Hon är min lilla slav! hihi. Nej men hon är så duktig så!
Är som sagt hos henne nu. Vi kom nyss hit, innan det var vi
på sjukan eftersom det hann stänga igår. Tog längre tid där
än vad jag trodde det skulle göra.. Och det gick inte direkt bra..
Kan berätta senare för er, har inte tid nu. För hamburgarna
blev visst klara.

förra sommaren.

Under the coconut tree you be chilling with me


Tänkte bara snabbt visa en bild på min piercing som jag gjorde för 2 veckor sen.
Är då gode stolt över att jag vågade, har ju inte ens hål i öronen ;-)
Men skulle inte direkt rekomendera någon att göra en sån efter som att läkningen
är sjukt jobbig.. Jag kunde inte ligga på mage på nästan två veckor. Sjukt jobbigt!!

he got that super bass.


Nu sitter jag hos Emelie, riktigt länge sen jag träffade henne. Så det är gode skönt att vara här nu!
Strax ska vi gå till sjukan på ett hemligt uppdrag. Tell u later!
Tidigare idag var jag och Minah och åt på smedjan. Inte bra att äta skräpmat mitt i veckan..
Men kan inte hjälpas nu. Får gå ut och gå ikv så det blir kvitt!
nu ska jag kila.

jag och emelie♥


START OF SOMETHING NEW

Hej alla söta!
Tänkte att jag skulle göra ett försök till att börja blogga igen eftersom så många har tjatat.

Just nu sitter jag hos Minah, käkar chips och lyssnar på nån grym musik!
Hon är så söt just nu för hon visar hur man ska äta chips, sötunge♥
Alldeles strax ska vi gå och äta någonstans vi vet bara inte vars vi ska än.
Det var allt jag hade att säga just nu. Men slänger väl in ett inlägg senare antar jag!
 Puss på er♥


en bild på mig och min fina vän!


chachabloggeän

Har lagt in Emmas header och fixat lite rubriksaker. Puss/minahwikstrom.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0